Συναγερμός Καταστήματος IDS

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ IDS για ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙΜΗ 260 Ε.


Ιδανική οικονομική λύση για χώρους καταστημάτων και γραφείων. 



Η καλύτερη οικονομική επιλογή Συναγερμού για την ασφάλειά σας.

Η κεντρική του μονάδα του IDS-805 διαθέτει 8 ζώνες και καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων χώρων (έως 50τ.μ.). Προτείνεται για επαγγελματικούς χώρους-γραφεία. Προστατέψτε το χώρο σας με αξιοπιστία μιά για πάντα...
Οικονομική και Αξιόπιστη λύση Συναγερμού με στάνταρτ υψηλών επιδόσεων, προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις δίνοντας σας την δυνατότητα να προστατέψετε την περιουσία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον πλέον πιο οικονομικό και καλύτερο τρόπο.


Οικονομικό πακέτο Συναγερμού Καταστήματος IDS έως 50τμ.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS  

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για  Γραφείο 50 m2. 
Το Σέτ αποτελείται απο 
1 Κεντρικό πίνακα IDS 805 (8 ζωνών) με μετασχηματιστή.
1 Πληκτρολόγιο LED Classic 805 8 ζωνών. 
1 Αυτόνομη Εξωτερική Σειρήνα  EAS 192 120dB, με 2 Led υψηλής φωτεινότητας.
2 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες 12V/7Ah + 12V/1,3Ah.
2 Ανιχνευτές Κίνησης PATROL 701 με ειδικό Ψηφιακό Ανιχνευτή εσωτερικού χώρου διπλού πυροηλεκτρικού αισθητήρα για αποφυγή ψευδών συναγερμών, Κατασκευή Ισραήλ.
1 Μαγνητική Επαφή IS-6561.
 
  • Εγγύηση 5 χρόνια, 
  • Επίπεδο Ασφαλείας : Grade 2.
  • Πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131-1 Grade 2. 
  • Πιστοποίηση CE και RoHS 2002/95/EC. 
  • Πιστοποίηση Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D. 
  • Ποιoτική Κατασκευή. Ιδιαίτερη προσοχή στην αντικεραυνική προστασία και στην αντοχή του συναγερμού σε καιρικές συνθήκες.

Τιμή 260 ευρώ.
Η προσφορά αναφέρεται σε καταστήματα με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος.

Συνδυάστε ένα Σύστημα Συναγερμού, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. 






Συστήματα Συναγερμού IDS με στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.


IDS 30 χρόνια κατασκευάστρια εταιρεία. Η κατασκευαστική εταιρεία συναγερμών IDS, είναι ένα από τα κορυφαία εργοστάσια που αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας 30 χρόνια.
Για την Ασφάλεια σας επιλέξτε Επώνυμους Συναγερμούς σε προσιτές τιμές.
Στόχος μας να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προιόντα σε πολύ καλές τιμές, με την ασφάλεια και συνέπεια της G4 Alarm.
Επαγγελματικές Λύσεις Ασφάλειας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη.


Ολες οι επιλογές των Προσφορών IDS έγιναν με γνώμωνα τη χαμηλή τιμή αλλά και την αξιοπιστία των συσκευών που απαρτίζουν τα συστήματα συναγερμού. Καλό ειναι να γνωρίζουμε οτι η επιλογή των συσκευών καθώς η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Ασφαλείας.
Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας. 
Ολες οι συσκευές καλύπτονται απο 5ετή εγγύηση και στην τοποθέτηση των συστημάτων συναγερμού απο τους τεχνικούς μας, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση τοποθέτησης σωστής λειτουργίας.

http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VV7EQlJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.VV7DFVJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-2.html#.VV7EDFJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-5.html#.VV7DwlJGRyw 

 Προσφορά  Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS


συναγερμοί σπιτιών τιμές, Συναγερμοί IDS τιμές, Συναγερμοί καταστημάτων, synagermos katastimatos, Συναγερμοι καταστήματος, προσφορές συναγερμοί καταστημάτων, Συστηματα συναγερμου, συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου, συναγερμος καταστήματος, Προσφορές Συναγερμών για γραφεια και Επιχειρήσεις, Συστηματα συναγερμου συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου κατοικιων, Συστήματα συναγερμού για γραφείο, home alarm, synagermoi, systimata asfaleias,Πλήρες πακέτο IDS, Ενσύρματος συναγερμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, Συνεχής υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς, Συναγερμοί σπιτιών, Βρες τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Συναγερμοί καταστημάτων.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ IDS

  • Cougar

    Οικονομικός Συναγερμός εως 60m2

  • Lions

    Οικονομικός Συναγερμός εως 80m2

  • Snowalker

    Περιμετρικός Συναγερμός Κατοικίας

  • Howling

    Ολοκληρωμένος Συναγερμός Κατοικίας iDS

  • Sunbathing

    Συναγερμός Κατοικίας εως 110m2





.
.
.
Αξιοπιστία Συναγερμού

Η διορατική μελέτη και η σωστή εγκατάσταση, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος Συναγερμού.
Bookmark and Share

Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.