Συναγερμός GSM PARADOX Φωτοβολταικού Πάρκου

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  GSM  PARADOX  ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ


ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ  ΚΑΛΥΨΗΣ   ΜΕΣΑΙΩΝ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 100m Χ 100m.


Μια ιδιαίτερα αξιόλογη πρόταση, που προτείνεται για μεσαίας κλίμακας εγκαταστάσεις Φωτοβολταικών Πάρκων, συναντάμε στη συλλογή της εταιρίας Paradox. Το Περιμετρικό Σύστημα Συναγερμού της  Paradox αποτελεί μία κορυφαία πρόταση για την προστασία της Εξωτερικής Προστασίας Χώρων που απαιτεί υψηλό βαθμό Ασφάλειας, με σκοπό την αποτροπή από παράνομες εισβολές. Στόχος μας είναι η απομάκρυνση του εισβολέα πριν εισέλθει μέσα στο χώρο μας.
Συναγερμός βασισμένος σε τεχνολογία αιχμής και έχοντας την υπογραφή ποιότητας της Paradox, το σύστημα συναγερμού SPECTRA αποτελεί ιδανική πρόταση για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος Φωτοβοταικών Πάρκων.
Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για χώρους κρίσιμης σημασίας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση αποτροπής παράνομων εισβολών. Επενδύστε σε ένα Εγγυημένο Σύστημα Ασφαλείας για το Περιμετρικό σας Χώρο σχεδιασμένο προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, που αποτελεί από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλειά σας.

Το Σύστημα περιλαμβάνει:
1 Πίνακα Συναγερμού Paradox SP 5500,
1 Πληκτρολόγιο Paradox K32+
1 Mετασχηματιστής τροφοδοσίας, 
4 Ζεύγη Beams iSec 03100 3 δεσμών, εμβέλειας 100 μέτρων,
1 Σειρήνα Εξωτερική Paradox SIR/V, 
1 Συσκευή GSM/GPRS-SMS iSec-33,
2 Μπαταρίες 7,2 Αh και 2,3Ah.

Πιστοποιητικό Γνησιότητας και εγγύηση από την Paradox,
Οδηγίες στα Ελληνικά.


Τιμή 930 Ε

 



Απόλυτη Αξιοπιστία στον εντοπισμό εισβολών.
Ολοκληρωμένος Περιμετρικός Συναγερμός με διασφάλιση υψηλού βαθμού αξιοπιστίας, βασισμένος σε προηγμένη τεχνολογία και έχοντας την υπογραφή ποιότητας της Paradox, το σύστημα συναγερμού SPECTRA, αποτελεί ιδανική πρόταση για μεσαίες εγκαταστάσεις Φωτοβολταικών Πάρκων.


Αναλυτική Περιγραφή - Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ SPECTRA SP-5500
  • Λειτουργία StayD mode.
  • Επέκταση μέσω Bus 4 καλωδίων.
  • 5 ζώνες ή 10 με διπλασιασμό, επεκτάσιμο έως και 32 ζώνες.
  • 2 PGM επάνω στην πλακέτα.
  • Υποστηρίζει έως και 16 PGM.
  • 2 υποσυστήματα (Partition).
  • 32 κωδικοί χρήστη.
  • 1.1A switching τροφοδοτικό.
  • Υποστηρίζει τις συσκευές PCS200 και PCS300, το IP module, τον τηλεφωνητή VDMP3.
  • Επιτόπου αναβάθμιση προγράμματος μέσω του 307USB και του λογισμικού Winload στα 9,6 Kbaud.
  • Μενού προγραμματισμού για κύριο κωδικό, κωδικό εγκαταστάτη και κωδικό τεχνικού συντήρησης.
  • Πολλαπλοί τηλεφωνικοί αριθμοί: 3 για το κεντρικό σταθμό, 5 για προσωπική κλήση και 1 για αναφορά pager.
  • Αυτόματη ρύθμιση θερινής / χειμερινής ώρας.
  • Μνήμη 256 συμβάντων.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ K32+
  • Πληκτρολόγιο 32 ζωνών με LED K32+.
  • Συμβατό με τα κέντρα MG5000, MG5050 και τα κέντρα σειράς Spectra SP.
  • Υποστηρίζει λειτουργία όπλισης StayD.
  • 32 ζωνών ενδείξεις LED.
  • Ανεξάρτητα ανά υποσύστημα LED κανονικής όπλισης, όπλισης Sleep, όπλισης Stay και αφόπλισης.
  • 1 ζώνη εισόδου ανά πληκτρολόγιο.
  • Ανεξάρτητη ρύθμιση chime (κωδωνισμού) όλων των ζωνών.
  • Επτά πλήκτρα ανεξάρτητων λειτουργιών και τρεις εντολές πανικού ενεργοποιούμενες από το πληκτρολόγιο.
  • Ρύθμιση φωτισμού backlight.
  • Σύνδεση Bus 4 καλωδίων.


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΕΙΡΗΝΑ SIR/V 125 dB. Είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με υψηλότατη ασφάλεια. Το κουτί της καλαίσθητο με ενσωματωμένο FLASH και με μεγάλο χώρο για την τοποθέτηση του λογότυπου κάθε εταιρείας, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό POLYCARBONATE με εσωτερική μεταλλική προστασία από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στις όποιες εξωτερικές συνθήκες. Αρχική πλήρης σύνδεση σειρήνας πριν ακόμη τοποθετηθεί το κέντρο. Τίθεται σε κατάσταση αναμονής STAND BY μόνο εφόσον δοθεί εντολή + ή -SSP. Δύο ενδεικτικά LED λειτουργίας. Έλεγχος της τάσης του κέντρου και ενεργοποίηση της σε περίπτωση που η τάση του κέντρου πέσει κάτω από 9,5V DC. Προστασία της σειρήνας από βραχυκύκλωμα του FLASH. TAMPER για την προστασία της σειρήνας από άνοιγμα ή αποκόλληση από τον τοίχο. Ελεύθερες επαφές του TAMPER για την σύνδεση του σε ζώνη του κέντρου. Ανεξάρτητος χρόνος συναγερμού σε περίπτωση πλήρους διακοπής του SSP από το κέντρο. Κουτί σειρήνας από πλαστικό POLYCARBONATE με προστασία φίλτρου UV αυτοσβεννύμενο, διαθέσιμο σε λευκό, με FLASH σε κόκκινο χρώμα ή ασημί χρώμα, με FLASH σε πορτοκαλί χρώμα.

GSM iSec-33
Η μονάδα i-Sec GSM 33 αποτελεί ένα μέσο μεταφοράς σημάτων από το σύστημα συναγερμού προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω: PSTN σταθερής τηλεφωνικής γραμμής (κλήση φωνής), GSM δίκτυο (κλήση φωνής), GSM δίκτυο (κλήση φωνής) ή/και αποστολή μηνύματος SMS με περιστατικά του συστήματος συναγερμού στους χρήστες και GPRS δίκτυο (αποστολή δεδομένων ψηφιακής μορφής). Η μονάδα υποστηρίζει πλήρη εξομοίωση τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να επιτευχθεί επικοινωνία μεταξύ συστήματος συναγερμού και Κέντρου Λήψης Σημάτων (contact id, ademco 4+2 κ.ά. DTMF format επικοινωνίας) και παρέχει εφεδρική επικοινωνία (μέσω GSM κλήσης φωνής, SMS, GPRS) κατά τη διακοπή της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής. Η αποστολή μηνύματος SMS μπορεί να γίνει προς έως πέντε χρήστες, σε περίπτωση συναγερμού ή οποιουδήποτε άλλου περιστατικού (όπλιση/αφόπλιση, πυρανίχνευση κ.ά.), ενώ η αποστολή σήματος προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων και/ή αποστολή SMS έως τρεις χρήστες, μπορεί να γίνει σε περίπτωση διακοπής/κόψιμο της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής PSTN.




Ανιχνευτές Beams iSec-03100

Το επίπεδο αξιοπιστίας των ανιχνευτών Beams iSec-03100 θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό, υποστηρίζοντας τεχνολογία εύρους τριών παλμικών δεσμών, με απαίτηση διακοπής και των τριών ταυτόχρονα για να προκληθεί συναγερμός. Οι δέσμες διαθέτουν μοναδικές δυνατότητες για εύκολη ρύθμιση με ακρίβεια, σε μικρό χρόνο. Κάθε σετ περιλαμβάνει συμπαγείς βάσεις, για στήριξη των δεσμών σε τοίχο η στύλο. O φακός τους είναι Fresnel για μεγαλύτερη αξιοπιστία και έχουν έντονο λαχανί χρώμα του εσωτερικού για ευκολία στην εγκατάσταση.
►Απόσταση κάλυψης: εξωτερικά 100μ.
►Απόσταση κάλυψης: εσωτερικά 300μ.
►Κατανάλωση: 65mA μέγιστο.
►Μέθοδος ανίχνευσης: Διακοπή 3 δεσμών ταυτόχρονα.
►Οπτικός τύπος ανίχνευσης: Ψηφιακή, παλμική δέσμη υπερύθρων.
►Ταχύτητα απόκρισης: 50~700msec.
►Τάση λειτουργίας: 12 - 24Vdc.
►Ρελέ συναγερμού: NC/No.
►Χαρακτηριστικά ρελέ συναγερμού: AC/DC 30V 0.5A μέγιστο.
►IP προστασία: IP 55.
►Συνθήκες θερμοκρασίας: --250C έως 550C.
►Συνθήκες υγρασίας: 5%~95RH.
►Ρύθμιση άξονα οπτικών: (H) 1800.
►Ρύθμιση άξονα οπτικών: (Y) 200.
►Υλικό PC & Ρητίνη: PC & ABS Resin.
Πρόκειται για μια πρόταση με μεγάλη αξιοπιστία στην κατηγορία των ενεργών υπέρυθρων ανιχνευτών, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση αποτροπής παράνομων εισβολών, για εφαρμογές σε απαιτητικό περιβάλλον.
 


I-SEC-33 Συσκευή Επικοινωνίας Gsm/Gprs




Αποστολή σημάτων μέσω GSM/GPRS I-Sec GSM 33


Η επικοινωνία μεταξύ ενός συστήματος συναγερμού και του κέντρου λήψης σημάτων μέσω τηλεφωνικής γραμμής PSTN ή ISDN, είναι πιθανόν κάποιες φορές να μην είναι εφικτή λόγω του ότι έχει διακοπεί η σύνδεση επειδή δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός ή για άλλους λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται να υπάρχει μια εναλλακτική λύση αποστολής και λήψης των σημάτων συναγερμού μέσω GSM ή GPRS, όπως αυτή που προσφέρει η μονάδα i-sec GSM 33.  Η συγκεκριμένη μονάδα αναλαμβάνει την αποστολή σημάτων μέσω δικτύου GPRS ή/και GSM με πολύ χαμηλή χρέωση σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική γραμμή PSTN, διαθέτοντας μεταξύ άλλων έξοδο ρελέ σε ζώνη συναγερμού, για ενημέρωση του πελάτη ότι κόπηκε η γραμμή. Επίσης, διαθέτοντας 3 κατάλληλες εξόδους, έχει δυνατότητα αποστολής SMS προς τον πελάτη για όπλιση/αφόπλιση του συναγερμού, καθώς και για ενεργοποίηση οποιασδήποτε οικιακής συσκευής στο σπίτι, ενώ παράλληλα μπορεί να ενημερώσει με μήνυμα για την κατάσταση κάθε συσκευής που είναι συνδεδεμένη σε μία από τις 3 εισόδους που διαθέτει. Η αξιοπιστία του συστήματος είναι δεδομένη σε κάθε πιθανό σενάριο διακοπής της PSTN ή ακόμα και μπλοκαρίσματος του σήματος GSM ή GPRS, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την ενεργοποίηση σημάτων συναγερμού που θα γνωστοποιούν το εκάστοτε πρόβλημα.
Η μονάδα i-Sec GSM 33  αποτελεί ένα μέσο μεταφοράς σημάτων από το σύστημα συναγερμού προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω: PSTN σταθερής τηλεφωνικής γραμμής (κλήση φωνής), GSM δίκτυο (κλήση φωνής), GSM δίκτυο (κλήση φωνής) ή/και αποστολή μηνύματος SMS με περιστατικά του συστήματος συναγερμού στους χρήστες και GPRS δίκτυο (αποστολή δεδομένων ψηφιακής μορφής).
Η μονάδα υποστηρίζει πλήρη εξομοίωση τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να επιτευχθεί επικοινωνία μεταξύ συστήματος συναγερμού και Κέντρου Λήψης Σημάτων (contact id, ademco 4+2 κ.ά. DTMF format επικοινωνίας) και παρέχει εφεδρική επικοινωνία (μέσω GSM κλήσης φωνής, SMS, GPRS) κατά τη διακοπή της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής. Η αποστολή μηνύματος SMS μπορεί να γίνει προς έως πέντε χρήστες, σε περίπτωση συναγερμού ή οποιουδήποτε άλλου περιστατικού (όπλιση/αφόπλιση, πυρανίχνευση κ.ά.), ενώ η αποστολή σήματος προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων και/ή αποστολή SMS έως τρεις χρήστες, μπορεί να γίνει σε περίπτωση διακοπής/κόψιμο της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής PSTN.

GSM και Άνεση

 Έλεγχος των ηλεκτρικών συσκευών.
• Πλήρης εξομοίωση τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να επιτευχθεί επικοινωνία μεταξύ συστήματος συναγερμού και κέντρου λήψης σημάτων (contact id, ademco 4+2, κ.α. DTMF format επικοινωνίας). 

• Εφεδρική επικοινωνία (μέσω GSM κλήσης φωνής,SMS,GPRS) κατά την διακοπή της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής.
 
• Αποστολή μηνύματος SMS προς έως πέντε χρήστες, σε περίπτωση συναγερμού ή οποιουδήποτε άλλου περιστατικού (όπλιση/αφόπλιση, πυρανίχνευση, κ.α.)
 
• Αποστολή σήματος προς το κέντρο λήψης σημάτων και/ή αποστολή SMS προς έως τρεις χρήστες, σε περίπτωση διακοπής/κόψιμο της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής PSTN  

• Δυνατότητα ελέγχου επικοινωνίας GPRS - PING ανά χρονικό διάστημα, 1 έως ∞ δευτερολέπτων. Το σήμα Contact id που στέλνει το σύστημα ορίζεται από τον χρήστη σύμφωνα με τους πίνακες του πρωτοκόλλου contact - id. Με τη λειτουργία αυτή, το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να επιτηρεί συνεχώς* την αρτιότητα της επικοινωνίας, μεταξύ συστήματος συναγερμού και κέντρου λήψης σημάτων. 

• Διαθέτει τρεις εξόδους που ενεργοποιούνται με μήνυμα SMS από τον χρήστη. Με τη λειτουργία αυτή μπορούμε να χειριστούμε διάφορες συσκευές (π.χ. ενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών, όπλιση συστήματος συναγερμού, κ.α.) 

• Διαθέτει τρεις εισόδους. Όταν αλλάζει η κατάσταση της εισόδου, η συσκευή στέλνει μήνυμα SMS (εντολή από διακοπή λειτουργίας ηλεκτρικής συσκευής, εντολή από όπλιση συστήματος, αφόπλιση συστήματος κ.α.) 

• Το i-Sec GSM 33 μπορεί να ενεργοποιήσει μια από τις εξόδους του, όταν μπλοκαριστεί η λήψη σήματος κινητής τηλεφωνίας (π.χ. από συσκευή GSM jammer) ή όταν αφαιρεθεί η κάρτα κινητής τηλεφωνίας από την υποδοχή της. Στη συνέχεια μπορούμε να οδηγήσουμε την έξοδο αυτή σε ζώνη του συστήματος συναγερμού προκαλώντας συναγερμό.




Οικονομικός Συναγερμός για Αξιόπιστη Περιμετρική Προστασία σε κάθε περιβάλλον.
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ 930 Ευρώ.
Στην τιμή του Συναγερμού δεν περιλαμβάνεται τοποθέτηση.




ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ. 
Η περιμετρική προστασία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές στο χώρο της ασφάλειας, που υλοποιείται με την εγκατάσταση ενός συνδυασμού συστημάτων ελέγχου και διασφάλισης των ορίων που περικλείουν τις υποδομές οι οποίες πρέπει να προστατευτούν, με σκοπό την αποτροπή από παράνομες εισβολές. Όσο το δυνατό συντομότερα γίνει αντιληπτή η ύπαρξη ενός μη εξουσιοδοτημένου προσώπου, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι ένα σύστημα ασφάλειας. Ακριβώς σε αυτό το σημείο υπεισέρχονται οι συσκευές ανίχνευσης εξωτερικών χώρων και περιμετρικής προστασίας, καθώς αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας. 


Επαγγελματικές Λύσεις Ασφάλειας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη.
http://g4alarm.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8.html#.VqxTYU9GRyw


http://g4alarm.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8.html#.VqxTYU9GRyw

συναγερμοι εξωτερικου χωρου τιμες, συναγερμος εξωτερικου χωρου, Συναγερμοι σπιτιων εξωτερικου χωρου, Συναγερμός gsm, synagermoi gsm, Συναγερμός φωτοβολταικού πάρκου, Περιμετρικός Συναγερμός φωτοβολταικού πάρκου, Περιμετρικός Συναγερμός gsm, Περιμετρικός Συναγερμός με δεσμες, Περιμετρικός Συναγερμός με φωτοκύτταρα, Περιμετρικός Συναγερμός paradox, συναγερμοι φωτοβολταικών πάρκων τιμες, φωτοβολταικος Συναγερμός gsm, φωτοβολταικοι Συναγερμοι gsm, συναγερμοι paradox gsm, συναγερμος paradox gsm, συναγερμοι gsm, ασυρματοι συναγερμοι gsm, περιμετρικοι συναγερμοι, περιμετρικοι συναγερμοι gsm, συναγερμοι gsm paradox, Συναγερμοί με δέσμες beams, Συναγερμοί φωτοβολταικού πάρκου paradox, perimetrikoi synagermoi, συναγερμοι Περιμετρικης καλυψης


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ IDS

  • Cougar

    Οικονομικός Συναγερμός εως 60m2

  • Lions

    Οικονομικός Συναγερμός εως 80m2

  • Snowalker

    Περιμετρικός Συναγερμός Κατοικίας

  • Howling

    Ολοκληρωμένος Συναγερμός Κατοικίας iDS

  • Sunbathing

    Συναγερμός Κατοικίας εως 110m2





.
.
.
Αξιοπιστία Συναγερμού

Η διορατική μελέτη και η σωστή εγκατάσταση, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος Συναγερμού.
Bookmark and Share

Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.