Ολοκληρωμένος Συναγερμός Paradox

συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοι Paradox, συναγερμοί σπιτιών paradox, συναγερμοι σπιτιού paradox, συναγερμός σπιτιού paradox, εξωτερικοί Συναγερμοί paradox,

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ PARADOX ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ και ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού Spectra της Paradox επαγγελματικών προδιαγραφών, με Πίνακα SP 6000, με Πληκτρολόγιο αφής TM 50 με ελληνικό μενού, με Τηλεφωνητή VDMP3, με 3 Υπέρυθρους ανιχνευτές NV-5 και 2 Εξωτερικούς ανιχνευτές NV-780, που αποτελεί μία κορυφαία πρόταση για την προστασία της περιμετρικής κάλυψης χώρων, που απαιτούν υψηλό βαθμό ασφάλειας, και προτείνεται για σπίτια και γενικά μεσαίας κλίμακας εγκαταστάσεις. Το πληκτρολόγιο TM 50 διακρίνεται για την εξαιρετική του σχεδίαση, την ευκολία στην χρήση, καθώς και την λειτουργικότητα που προσφέρει και ενσωματώνει λειτουργίες συστήματος ασφαλείας και οικιακού αυτοματισμού προκειμένου να συμβάλει στον εύκολο χειρισμό και διαχείριση της πολυπλοκότητας του μοντέρνου περιβάλλοντος διαβίωσης, από μία έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών. Με ένα απλό πάτημα παρέχει όλη τη γκάμα χειρισμών και πληροφοριών σχετικών με το σύστημα ασφαλείας, όπως: από ποιον ανιχνευτή ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και σε ποιο δωμάτιο, μέχρι τη ζωντανή απεικόνιση της κατάστασης κάθε περιοχής και ζώνης της εγκατάστασης και κάθε δυνατής δραστηριότητας του συστήματος. Για την επικοινωνία, η μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή bus με Ελληνικό μενού και δυνατότητα κλήσης 5 πέντε τηλεφώνων, οπου ο χρήστης εναλλακτικά μπορεί να ενημερωθεί με φωνητικά μηνύματα και να εχει απομακρυσμένη όπλιση & αφόπλιση του συναγερμού μέσω τηλεφωνικής συσκευής. Ο Συναγερμός εχει επίσης την δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Για την περιμετρική κάλυψη της κατοικίας αναλαμβάνουν 2 ανιχνευτές κίνησης εξωτερικής τοποθέτησης, πολύ υψηλής ευαισθησίας με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες λειτουργίας με εμβέλεια 12+12 μέτρα. Οι ανιχνευτές αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για χώρους κρίσιμης σημασίας. Το επίπεδο αξιοπιστίας των ανιχνευτών θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό, υποστηρίζοντας τεχνολογίες αιχμής. Για την εσωτερική προστασία της κατοικίας αναλαμβάνουν 3 υπέρυθροι ανιχνευτές κίνησης Paradox ENVY NV-5, υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας με μεγάλη ακρίβεια στον εντοπισμό παράνομων εισβολών. 10 μαγνητικές επαφές αναλαμβάνουν την κάλυψη στις πόρτες και τα παράθυρα.

Η Ιδανική Αξιόπιστη Λύση για την Απόλυτη Ασφάλειά σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Συναγερμός με προηγμένες λειτουργίες και καινοτομική σχεδίαση που διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και την απλότητα χρήσης που επιτρέπει τη διαχείριση τοπικά μέσω πληκτρολογίου ή από απόσταση μέσω κινητού τηλεφώνου και έχοντας την υπογραφή ποιότητας της Paradox, το σύστημα συναγερμού SPECTRA, αποτελεί ιδανική πρόταση για εφαρμογές σε απαιτητικό περιβάλλον. 

Το Σύστημα περιλαμβάνει:
1 Πίνακα Συναγερμού Paradox SP 6000 8 ζώνες ή 16 με διπλασιασμό,
1 Πληκτρολόγιο Paradox TM 50 αφής,
1 Mετασχηματιστής τροφοδοσίας, 
1 Τηλεφωνητή Bus VDMP3 Paradox,
3 Ψηφιακοί Ανιχνευτές Κίνησης (ραντάρ) Paradox ENVY NV-5,
2 Εξωτερικοί Ψηφιακοί Ανιχνευτές NV-780 με λογισμικό FADEC,
1 Σειρήνα Εξωτερική Paradox SIR/V 125db,
1 Εσωτερική Σειρήνα LD-95 με Flash,
10 Μαγνητικές Επαφές (παγίδες) IS 6561, λευκές ή καφέ ή γκρι χρώμα,
2 Μπαταρίες 7,2 Αh και 2,3Ah.

Πιστοποιητικό Γνησιότητας και εγγύηση από την Paradox,
Οδηγίες στα Ελληνικά.



ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ 1.150 Ευρώ.

 

Η προσφορά αναφέρεται σε κατοικίες με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος.


Απόλυτη Αξιοπιστία στον εντοπισμό εισβολών.






Περιγραφή Τεχνικά Χαρακτηριστικά




ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ SPECTRA SP-6000
  • Λειτουργία StayD mode.
  • Επέκταση μέσω Bus 4 καλωδίων.
  • 8 ζώνες ή 16 με διπλασιασμό, επεκτάσιμο έως και 32 ζώνες.
  • 2 PGM επάνω στην πλακέτα και 2 κατόπιν παραγγελίας.
  • Υποστηρίζει έως και 16 PGM.
  • 2 υποσυστήματα (Partition).
  • 32 κωδικοί χρήστη.
  • 1.5A switching τροφοδοτικό.
  • Υποστηρίζει τις συσκευές PCS200 και PCS300, το IP module, τον τηλεφωνητή VDMP3.
  • Επιτόπου αναβάθμιση προγράμματος μέσω του 307USB και του λογισμικού Winload στα 9,6 Kbaud.
  • Μενού προγραμματισμού για κύριο κωδικό, κωδικό εγκαταστάτη και κωδικό τεχνικού συντήρησης.
  • Πολλαπλοί τηλεφωνικοί αριθμοί: 3 για το κεντρικό σταθμό, 5 για προσωπική κλήση και 1 για αναφορά pager.
  • Αυτόματη ρύθμιση θερινής / χειμερινής ώρας.
  • Μνήμη 256 συμβάντων.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ TM 50
  • Πληκτρολόγιο λεπτό με κομψό σχεδιασμό.
  • Διαισθητικό πληκτρολόγιο με οθόνη αφής βασισμένο σε εικονίδια και με γρήγορη πλοήγηση μέσω menu.
  • 4,3 ιντσών (10,9 cm) υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας ευρεία έγχρωμη οθόνη.
  • Συμβατό με EVO (V2.16 ή μεγαλύτερη), MG5000/MG5050, SP5500/SP6000/SP7000 (έκδοση 4.72 ή νεότερη έκδοση), και SP4000/SP65 (έκδοση 4.90 ή μεγαλύτερη).
  • Προαιρετικά: υποστηρίζει έως και 32 σχέδια ορόφων (ΕVΟ), ή 8 κατόψεις (MG / SP).
  • Προγραμματιζόμενες περιγραφές ζωνών, περιοχών (partitions), χρηστών και εξόδων PGM.
  • Δυνατότητα ελέγχου μέχρι και 8 εξόδων PGM. Υποστήριξη από το WinLoad όχι το Νeware.
  • Εξωτερική υποδοχή κάρτας micro SD για αναβαθμίσεις firmware και ανέβασμα φωτογραφιών κλπ.
  • Ενσωματωμένο αισθητήρα εσωτερικής θερμοκρασίας χώρου.
  • 1 ζώνη / είσοδος για την σύνδεση συσκευής ανίχνευσης ή εξωτερικού αισθητήρα θερμοκρασίας (TEMP07).
  • Menu στην Ελληνική γλώσσα. Κλείδωμα οθόνης για εύκολο καθαρισμό.
  • Οθόνη: 5.4 x 9.5 cm (2.1 x 2.7 ίντσες) με ανάλυση 480 x 272 pixels.
  • Διαστάσεις: 14.4 x 9.6 x 1.4 cm.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ SIR/V
Η σειρήνα SIR/V είναι σχεδιασμένη, για να εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με υψηλότατη ασφάλεια. Το κουτί της με ενσωματωμένο FLASH κατασκευασμένο από πλαστικό POLYCARBONATE με εσωτερική μεταλλική προστασία από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Δύο ενδεικτικά LED λειτουργίας. Έλεγχος της τάσης του κέντρου και ενεργοποίηση της σε περίπτωση που η τάση του κέντρου πέσει κάτω από 9,5V DC. Ενσωματωμένο FLASH με λυχνία πυράκτωσης 15W. Προστασία της σειρήνας από βραχυκύκλωμα της λυχνίας του FLASH. TAMPER για την προστασία της σειρήνας από άνοιγμα ή αποκόλληση από τον τοίχο. Κουτί σειρήνας από πλαστικό POLYCARBONATE με προστασία φίλτρου UV αυτοσβεννύμενο, διαθέσιμο σε λευκό, με FLASH σε κόκκινο χρώμα ή ασημί χρώμα, με FLASH σε πορτοκαλί χρώμα. Τάση τροφοδοσίας 11 – 14 V DC. Κατανάλωση σειρήνας 20mA. Κατανάλωση σε συναγερμό 2,5 A. Ακουστική ισχύς 125 dB @ 1 m. Συχνότητα λειτουργίας 1600 – 2400 Hz. Διάρκεια συναγερμού [min] 3, 5 ή 10. Επαφές tamper switch 1A / 12V. Flash Lamp High Bright LED. Διαστάσεις (HxWxD) [mm] 275 x 250 x 90.
ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ENVY NV-5
Ψηφιακός ανιχνευτής υψηλής απόδοσης. Το NV5 έχει καλύτερη απόδοση στον εντοπισμό εισβολέα. Κάλυψη χώρου χωρίς νεκρές ζώνες. Απόρριψη ψευδών συναγερμών. Ανταπόκριση σε κίνηση – αργή ή γρήγορη. Αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Προστασία από RF. Δυνατότητα επιλογής 5 επιπέδων ευαισθησίας. Ρυθμιζόμενη κατακόρυφη ζώνη. Με τη χρήση επιπρόσθετου φακού επιτυγχάνεται η κατακόρυφη κάλυψη του χώρου με υψηλή ευαισθησία. Συνιστάται για αύξηση της ποιότητας του προϊόντος. Απόρριψη ψευδών συναγερμών από μικρά ζώα. Μέσος όρος χρόνου εγκατάστασης: 5 – 10 λεπτά Δεν είναι απαραίτητη η αφαίρεση της πλακέτας. Συμβατό με τους πίνακες: EVO, Spectra, Magellan και άλλων κατασκευαστών. Πιστοποίηση ΕΝ 50131-2-2:2008, Grade 2.



ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ Bus PARADOX VDMP3.


Plug-In Voice Module VDMP3.
Συμβατό με τα κέντρα: σειράς SP (v2.10 ή νεότερη), MG (V2.10 ή νεότερη), EVO και PCS200 GSM module.
Δημιουργείστε μια ταυτότητα “Site ID” για τον προσδιορισμό της εγκατάστασης (απαιτείται κέντρο EVO V2.10 για τον προγραμματισμό).
Επιλογή έως και 8 τηλεφωνικών αριθμών για την αναφορά συμβάντων διάρρηξης, πανικού ή συναγερμού αναγγελίας φωτιάς, χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα μηνύματα.
Απομακρυσμένη όπλιση αφόπλιση με την χρήση τηλεφωνικής συσκευής.
Ενεργοποίηση PGMs μέσω τηλεφωνικής συσκευής.
Μενού φωνητικών οδηγιών.
Αναβάθμιση στην εγκατάσταση.
Συνδέεται κατ’ ευθείαν στο κέντρο συναγερμού.
Δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης - αφόπλισης και ενεργοποίησης του PGM, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής. Τηλεφωνικό ηχητικό μενού με Ελληνικές οδηγίες. Όπλιση/Αφόπλιση μέσω τηλέφωνου. Καλείται το συναγερμό σας και η πλακέτα αφού απαντήσει στις 8 κλήσεις σας ζητεί κωδικό χρήστη.



Εξωτερικός Ανιχνευτής NV780 PARADOX με 4 διπλά πυροευαίσθητα στοιχεία.




ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Το Περιμετρικό Σύστημα Συναγερμού με τους Εξωτερικούς Ανιχνευτές NV 780  αποτελεί μία κορυφαία πρόταση για την προστασία της Εξωτερικής Προστασίας Χώρων που απαιτεί υψηλό βαθμό Ασφάλειας, με σκοπό την αποτροπή από παράνομες εισβολές. Όσο το δυνατό συντομότερα γίνει αντιληπτή η ύπαρξη ενός μη εξουσιοδοτημένου προσώπου, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι ένα σύστημα ασφάλειας. Στόχος μας είναι η απομάκρυνση του εισβολέα πριν εισέλθει μέσα στο χώρο μας.


Ο ανιχνευτής NV780 είναι σχεδιασμένος να παρέχει περιμετρική προστασία αφήνοντας μας ταυτόχρονα ελευθερία κινήσεων στον χώρο μας. Ο ανιχνευτής διαθέτει 2 παθητικούς υπέρυθρους ανιχνευτές σε κάθε πλευρά του. Ο κάθε ένας από αυτούς διαθέτει 2 ανεξάρτητους διπλούς αισθητήρες, οπτικά και ηλεκτρονικά κανάλια. 
Τα οπτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα να παρέχουν πολλαπλές στενές δέσμες (2 ζεύγη σε κάθε πλευρά, συνολικά οκτώ δέσμες), προσφέροντας εξαιρετική ανίχνευση και αποφυγή ψεύτικων συναγερμών. Καλύπτει μέχρι και 12m σε κάθε πλευρά. 
Ο NV780 μπορεί να ρυθμιστεί σαν μια ενιαία συσκευή (οι 2 πλευρές της συσκευής σαν μία ζώνη) ή σαν διπλή συσκευή (κάθε πλευρά ξεχωριστή ζώνη). 
Προηγμένη Ψηφιακή Τεχνολογία: Δύο διπλοί παθητικοί υπέρυθροι ανιχνευτές με οκτώ στενές ακτίνες ανίχνευσης, που διαχειρίζεται από λογισμικό Πλήρους Ψηφιακού Ηλεκτρονικού Ελέγχου (FADEC: Full Authority Digital Electronics Control). 
Υψηλής ανάλυσης και πλήρες δυναμικό εύρος ψηφιακής μετατροπής σήματος. 
Υψηλής ταχύτητας, με εξελιγμένο αλγόριθμο ψηφιακής επεξεργασίας σήματος. 
Ψηφιακή απόρριψη παρεμβολών EMI / RFI. 
Πραγματική λειτουργία Pet, μέχρι 40kg. 
Προηγμένη Οπτική Τεχνολογία: Τέσσερις διπλοί ρυθμιζόμενοι αισθητήρες. 
Υψηλή απόδοση με μεγάλο φακός Fresnel (4.5 cm), παρέχοντας μεγάλης εμβέλειας στενές δέσμες. 2 ζεύγη στενών δεσμών σε κάθε πλευρά μας παρέχει διπλά σήματα ανά προστατευόμενη περιοχή διέλευσης για αυξημένη “ασφάλεια” και απόρριψη ψευδών συναγερμών. 
Συνδυασμός οπτικών ανακλαστήρων καθρέφτη και 2ης γενιάς φακός Fresnel “LoDiff”. 
Αυξημένη προστασία απόρριψης λευκού φωτός. 
Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση: Τρόπος λειτουργίας μονής ή διπλής ζώνης: οι δύο πλευρές μπορούν να αναφέρουν σε μία ζώνη ή σε δύο διαφορετικές ζώνες. 
Οπτική και ψηφιακή προσαρμογή εμβέλειας. 
Φωτεινή ένδειξη LED και βομβητής για ακριβείς ρυθμίσεις. 
Δεν χρειάζεται μετακίνηση της ηλεκτρονικής πλακέτας. 
Στήριξη επίτοιχη, με ενσωματωμένο αλφάδι. 
Τοπική αναβάθμιση firmware μέσω σειριακής θύρας. 




Τιμή 1.150 Ε 
Η προσφορά ισχύει για σπίτια με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος.

Επενδύστε σε ενα Αξιόπιστο Συναγερμό PARADOX Ασφαλίζοντας την περιουσία σας μια για πάντα. 

 








ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PARADOX TM-50






 


ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ PARADOX NV5
NV5 High-Performance Infrared Motion Detector. Don’t just envy it. Get it




Εξωτερικός Ανιχνευτής NV780 PARADOX. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ.

Protect your perimeter.





Επεκτάσιμα Συστήματα Συναγερμού απο 5 έως 32 ζώνες Ζήστε το νέο τρόπο ζωής που σας προσφέρει η όπλιση StayD στη νέα σειρά Spectra SP. Το StayD λύνει όλα τα απλά προβλήματα που έχουν τα κοινά συστήματα ασφαλείας και αντιπροσωπεύει τη μοναδική λύση για αδιάκοπη ασφάλεια στην καθημερινή ζωή. 

Η καινοτομία της όπλισης Stay D αντιπροσωπεύει μία νέα φιλοσοφία σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ασφαλείας του ανταγωνισμού. Το σύστημα συμαγερμού που διαθέτει το χαρακτηριστικό της Stay D όπλισης παραμένει συνεχώς οπλισμένο με μικρές μόνο περιόδους αφόπλισης κυρίωs κατά την είσοδο ή την έξοδο του χρήστη από τον προστατευόμενο χώρο, αντίθετα με ένα οποιοδήποτε κοινό σύστημα το οποίο παραμένει συνεχώς αφοπλισμένο και το οποίο πρέπει να οπλίσει για να παρέχει προστασία. Τα κέντρα SP φυσικά υποστηρίζουν και όλες τις γνωστές μορφές όπλισης. 

Η νέα σειρά κέντρων Spectra SP προσφέρει συνδυασμό νέων χαρακτηριστικών και προηγμένης bus επικοινωνίας με τα περιφερειακά επεκτάσιμα συστήματα. Μέσα απο το bus αυτό, τα κέντρα Spectra SP μπορούν να επεκταθούν με ενσύρματες και ασύρματες επεκτάσεις καθώς και με ποικιλία άλλων ειδικών modules. Με την αξιοπιστία στην επικοινωνία, την ευέλικτη επεκτασιμότητα και τα ιδιαίτερα ελκυστικά πληκτρολόγιά τους, τα κέντρα της σειράς Spectra SP αποτελούν ιδανική λύση για οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική απαίτηση που χρειάζεται σύστημα μέχρι 32 ζώνες. 



συναγερμός Paradox, Συναγερμοί Paradox, Συναγερμοί σπιτιών Paradox, Συναγερμοί Paradox τιμες, συναγερμοί σπιτιου paradox, περιμετρικος συναγερμος, εξωτερικοι συναγερμοι τιμες, περιμετρικοι συναγερμοι, περιμετρικος συναγερμος paradox, συναγερμοι εξωτερικου χωρου τιμες, συναγερμος εξωτερικου χωρου, Συναγερμοι σπιτιων εξωτερικου χωρου, ολοκληρωμενος συναγερμος σπιτιου, synagermoi paradox, synagermoi spition paradox, συστήματα συναγερμού paradox, συστήματα ασφαλειας paradox, συναγερμός σπιτιού paradox, συναγερμός σπιτιού, προσφορές συναγερμών paradox,







ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ IDS

  • Cougar

    Οικονομικός Συναγερμός εως 60m2

  • Lions

    Οικονομικός Συναγερμός εως 80m2

  • Snowalker

    Περιμετρικός Συναγερμός Κατοικίας

  • Howling

    Ολοκληρωμένος Συναγερμός Κατοικίας iDS

  • Sunbathing

    Συναγερμός Κατοικίας εως 110m2





.
.
.
Αξιοπιστία Συναγερμού

Η διορατική μελέτη και η σωστή εγκατάσταση, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος Συναγερμού.
Bookmark and Share

Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.