Συναγερμός Paradox SP2

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  PARADOX  ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ εως 90m2

  Η καλύτερη επιλογή Συναγερμού για την Ασφάλειά σας.

Οικονομικό Σύστημα Συναγερμού PARADOX SP5500 και K32+  έτοιμο πρός εγκατάσταση. Συνδυάστε ένα Σύστημα Συναγερμού σπιτιού Paradox, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Ιδανική λύση για κατοικίες και επιχειρήσεις. Με πίνακα SPECTRA SP 5000 10 ζωνών, με καλαίσθητο Πληκτρολόγιο LED K32+, 32 ζωνών. Για την εσωτερική κάλυψη αναλαμβάνουν 4 Ανιχνευτές Κίνησης (ραντάρ) Paradox ENVY NV5, πολύ υψηλής ευαισθησίας. Την περιμετρική προστασία (πόρτες και παράθυρα) καλύπτουν 10 μαγνητικές επαφές. Για την επικοινωνία, ο Συναγερμός εχει την δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις μικρών και μεσαίων εγκαταστάσεων, με δυνατότητα επέκτασης και αποτελεί ιδιαίτερα οικονομική πρόταση για κατοικίες και εξοχικά. Μεγάλες δυνατότητες επέκτασης.

Το Σύστημα περιλαμβάνει:
1 Πίνακα Συναγερμού Paradox SP 5500,
1 Πληκτρολόγιο PARADOX K32 + 32 ζωνών Led, 
1 Mετασχηματιστής τροφοδοσίας, 
4 Ψηφιακούς Ανιχνευτές Κίνησης (ραντάρ) Paradox ENVY NV-5, 
1 Σειρήνα Εξωτερική Paradox SIR/V με φλας και 2 LED λειτουργίας 125db,
1 Εσωτερική Σειρήνα,      
10 Μαγνητικές Επαφές παγίδες) IS 6561 λευκές ή καφέ ή γκρι χρώμα,   
2 Μπαταρίες 7,2 Αh και 2,3Ah.
Πιστοποιητικό Γνησιότητας και εγγύηση από την Paradox,
Οδηγίες στα Ελληνικά.
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ 390 Ευρώ.


 

Αξιόπιστη λύση Συναγερμού για την Ασφάλειά σας.

Στην τιμή περιλαμβάνεται και τοποθέτηση του συναγερμού. Η προσφορά αναφέρεται σε κατοικίες με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος. 

 Ολοκληρωμένος Συναγερμός SPECTRA με διασφάλιση υψηλού βαθμού αξιοπιστίας, βασισμένος σε προηγμένη τεχνολογία και έχοντας την υπογραφή ποιότητας της Paradox, το σύστημα συναγερμού SPECTRA SP 5500, αποτελεί ιδανική πρόταση για μεσαίες εγκαταστάσεις. Το Σύστημα Συναγερμού συνοδεύεται με πιστοποιητικά γνησιότητας από την αντιπροσωπεία.

 

Περιγραφή Τεχνικά Χαρακτηριστικά


ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ SPECTRA SP-5500
  • Λειτουργία StayD mode.
  • Επέκταση μέσω Bus 4 καλωδίων.
  • 5 ζώνες ή 10 με διπλασιασμό, επεκτάσιμο έως και 32 ζώνες.
  • 2 PGM επάνω στην πλακέτα.
  • Υποστηρίζει έως και 16 PGM.
  • 2 υποσυστήματα (Partition).
  • 32 κωδικοί χρήστη.
  • 1.1A switching τροφοδοτικό.
  • Υποστηρίζει τις συσκευές PCS200 και PCS300, το IP module, τον τηλεφωνητή VDMP3.
  • Επιτόπου αναβάθμιση προγράμματος μέσω του 307USB και του λογισμικού Winload στα 9,6 Kbaud.
  • Μενού προγραμματισμού για κύριο κωδικό, κωδικό εγκαταστάτη και κωδικό τεχνικού συντήρησης.
  • Πολλαπλοί τηλεφωνικοί αριθμοί: 3 για το κεντρικό σταθμό, 5 για προσωπική κλήση και 1 για αναφορά pager.
  • Αυτόματη ρύθμιση θερινής / χειμερινής ώρας.
  • Μνήμη 256 συμβάντων.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ K32+
  • Πληκτρολόγιο 32 ζωνών με LED K32+.
  • Συμβατό με τα κέντρα MG5000, MG5050 και τα κέντρα σειράς Spectra SP.
  • Υποστηρίζει λειτουργία όπλισης StayD.
  • 32 ζωνών ενδείξεις LED.
  • Ανεξάρτητα ανά υποσύστημα LED κανονικής όπλισης, όπλισης Sleep, όπλισης Stay και αφόπλισης.
  • 1 ζώνη εισόδου ανά πληκτρολόγιο.
  • Ανεξάρτητη ρύθμιση chime (κωδωνισμού) όλων των ζωνών.
  • Επτά πλήκτρα ανεξάρτητων λειτουργιών και τρεις εντολές πανικού ενεργοποιούμενες από το πληκτρολόγιο.
  • Ρύθμιση φωτισμού backlight.
  • Σύνδεση Bus 4 καλωδίων.


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ SIR/V
Η σειρήνα SIR/V είναι σχεδιασμένη, για να εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με υψηλότατη ασφάλεια. Το κουτί της με ενσωματωμένο FLASH κατασκευασμένο από πλαστικό POLYCARBONATE με εσωτερική μεταλλική προστασία από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Δύο ενδεικτικά LED λειτουργίας. Έλεγχος της τάσης του κέντρου και ενεργοποίηση της σε περίπτωση που η τάση του κέντρου πέσει κάτω από 9,5V DC. Ενσωματωμένο FLASH με λυχνία πυράκτωσης 15W. Προστασία της σειρήνας από βραχυκύκλωμα της λυχνίας του FLASH. TAMPER για την προστασία της σειρήνας από άνοιγμα ή αποκόλληση από τον τοίχο. Κουτί σειρήνας από πλαστικό POLYCARBONATE με προστασία φίλτρου UV αυτοσβεννύμενο, διαθέσιμο σε λευκό, με FLASH σε κόκκινο χρώμα ή ασημί χρώμα, με FLASH σε πορτοκαλί χρώμα. Τάση τροφοδοσίας 11 – 14 V DC. Κατανάλωση σειρήνας 20mA. Κατανάλωση σε συναγερμό 2,5 A. Ακουστική ισχύς 125 dB @ 1 m. Συχνότητα λειτουργίας 1600 – 2400 Hz. Διάρκεια συναγερμού [min] 3, 5 ή 10. Επαφές tamper switch 1A / 12V. Flash Lamp High Bright LED. Διαστάσεις (HxWxD) [mm] 275 x 250 x 90.
ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ENVY NV-5
Ψηφιακός ανιχνευτής υψηλής απόδοσης. Το NV5 έχει καλύτερη απόδοση στον εντοπισμό εισβολέα. Κάλυψη χώρου χωρίς νεκρές ζώνες. Απόρριψη ψευδών συναγερμών. Ανταπόκριση σε κίνηση – αργή ή γρήγορη. Αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Προστασία από RF. Δυνατότητα επιλογής 5 επιπέδων ευαισθησίας. Ρυθμιζόμενη κατακόρυφη ζώνη. Με τη χρήση επιπρόσθετου φακού επιτυγχάνεται η κατακόρυφη κάλυψη του χώρου με υψηλή ευαισθησία. Συνιστάται για αύξηση της ποιότητας του προϊόντος. Απόρριψη ψευδών συναγερμών από μικρά ζώα. Μέσος όρος χρόνου εγκατάστασης: 5 – 10 λεπτά Δεν είναι απαραίτητη η αφαίρεση της πλακέτας. Συμβατό με τους πίνακες: EVO, Spectra, Magellan και άλλων κατασκευαστών. Πιστοποίηση ΕΝ 50131-2-2:2008, Grade 2.



ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ Bus VDMP3. Τιμή 95 Ε.



Plug-In Voice Module VDMP3.
Συμβατό με τα κέντρα: σειράς SP (v2.10 ή νεότερη), MG (V2.10 ή νεότερη), EVO και PCS200 GSM module.
Δημιουργείστε μια ταυτότητα “Site ID” για τον προσδιορισμό της εγκατάστασης (απαιτείται κέντρο EVO V2.10 για τον προγραμματισμό).
Επιλογή έως και 8 τηλεφωνικών αριθμών για την αναφορά συμβάντων διάρρηξης, πανικού ή συναγερμού αναγγελίας φωτιάς, χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα μηνύματα.
Απομακρυσμένη όπλιση αφόπλιση με την χρήση τηλεφωνικής συσκευής.
Ενεργοποίηση PGMs μέσω τηλεφωνικής συσκευής.
Μενού φωνητικών οδηγιών.
Αναβάθμιση στην εγκατάσταση.
Συνδέεται κατ’ ευθείαν στο κέντρο συναγερμού.
Δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης - αφόπλισης και ενεργοποίησης του PGM, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής. Τηλεφωνικό ηχητικό μενού με Ελληνικές οδηγίες. Όπλιση/Αφόπλιση μέσω τηλέφωνου. Καλείται το συναγερμό σας και η πλακέτα αφού απαντήσει στις 8 κλήσεις σας ζητεί κωδικό χρήστη.



Επενδύστε σε ενα Αξιόπιστο Συναγερμό Ασφαλίζοντας την περιουσία σας μια για πάντα.





NV5 High-Performance Infrared Motion Detector
Don’t just envy it. Get it


Επεκτάσιμα Συστήματα Συναγερμού απο 5 έως 32 ζώνες Ζήστε το νέο τρόπο ζωής που σας προσφέρει η όπλιση StayD στη νέα σειρά Spectra SP. Το StayD λύνει όλα τα απλά προβλήματα που έχουν τα κοινά συστήματα ασφαλείας και αντιπροσωπεύει τη μοναδική λύση για αδιάκοπη ασφάλεια στην καθημερινή ζωή. 

Η καινοτομία της όπλισης Stay D αντιπροσωπεύει μία νέα φιλοσοφία σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ασφαλείας του ανταγωνισμού. Το σύστημα συμαγερμού που διαθέτει το χαρακτηριστικό της Stay D όπλισης παραμένει συνεχώς οπλισμένο με μικρές μόνο περιόδους αφόπλισης κυρίωs κατά την είσοδο ή την έξοδο του χρήστη από τον προστατευόμενο χώρο, αντίθετα με ένα οποιοδήποτε κοινό σύστημα το οποίο παραμένει συνεχώς αφοπλισμένο και το οποίο πρέπει να οπλίσει για να παρέχει προστασία. Τα κέντρα SP φυσικά υποστηρίζουν και όλες τις γνωστές μορφές όπλισης. 

Η νέα σειρά κέντρων Spectra SP προσφέρει συνδυασμό νέων χαρακτηριστικών και προηγμένης bus επικοινωνίας με τα περιφερειακά επεκτάσιμα συστήματα. Μέσα απο το bus αυτό, τα κέντρα Spectra SP μπορούν να επεκταθούν με ενσύρματες και ασύρματες επεκτάσεις καθώς και με ποικιλία άλλων ειδικών modules. Με την αξιοπιστία στην επικοινωνία, την ευέλικτη επεκτασιμότητα και τα ιδιαίτερα ελκυστικά πληκτρολόγιά τους, τα κέντρα της σειράς Spectra SP αποτελούν ιδανική λύση για οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική απαίτηση που χρειάζεται σύστημα μέχρι 32 ζώνες. 











Ετικέτες: Σύστημα Συναγερμού Paradox, Συναγερμοί Paradox, Συναγερμός Paradox, Συναγερμός Paradox τιμές, Συναγερμός σπιτιού Paradox, Συναγερμοί σπιτιών Paradox, οικονομικοί συναγερμοί paradox, synagermoi paradox, synagermos paradox, synagermoi spition paradox, συστήματα συναγερμού paradox, συστήματα ασφαλειας paradox, συναγερμός σπιτιού paradox, προσφορές συναγερμών paradox,

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ IDS

  • Cougar

    Οικονομικός Συναγερμός εως 60m2

  • Lions

    Οικονομικός Συναγερμός εως 80m2

  • Snowalker

    Περιμετρικός Συναγερμός Κατοικίας

  • Howling

    Ολοκληρωμένος Συναγερμός Κατοικίας iDS

  • Sunbathing

    Συναγερμός Κατοικίας εως 110m2





.
.
.
Αξιοπιστία Συναγερμού

Η διορατική μελέτη και η σωστή εγκατάσταση, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος Συναγερμού.
Bookmark and Share

Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.