Συναγερμοί IDS

Συστήματα Συναγερμού IDS

Η καλύτερη επιλογή για την Ασφάλειά σας

Οι συναγερμοί IDS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα τα τελευταία 30 χρόνια. Αξιόπιστα συστήματα συναγερμού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!  


Συναγερμοί για το σπίτι κατάλληλα σχεδιασμένοι ώστε να ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. H IDS προτείνει τους αξιόπιστους συναγερμούς της για το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, που εξασφαλίζουν εσάς και την περιουσία σας. Όλα τα κέντρα συναγερμών έχουν δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Επενδύστε σε ένα εγγυημένο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας σχεδιασμένο προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, που αποτελεί από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλειά σας. 

Συναγερμοί Σπιτιών IDS Τιμές - Ειδικές Προσφορές Πακέτων.


Αντικατάσταση του Πίνακα Συναγερμού σας με Συναγερμό IDS σε Τιμή Προσφοράς.
Πίνακας Συναγερμού 8 ζωνών  + Πληκτρολόγιο Led  + Τηλεφωνητής. Τιμή μόνο 200 Ε.

http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.U_iyEqOPaWg
Αλλάξτε τον παλιό πίνακα του Συναγερμού σας με Συναγερμό IDS σε Super Τιμή.
Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία, Γραφείο, Κατάστημα.
Έλεγχος του Συναγερμού από απόσταση.
Οπλίστε και Αφοπλίστε τον συναγερμό απο το κινητό σας, με ελληνικές φωνητικές εντολές εύκολα και γρήγορα. Μοναδικό πακέτο που καλύπτει της ανάγκες ενός συστήματος συναγερμού για όλους του χώρους. Η τιμή του και η ποιότητα του συστήματος είναι μοναδική και δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έχοντας ενσωματωμένη την πλακέτα voice module δίνοντας απομακρυσμένο έλεγχο του συναγερμού απο το κινητό σας.
Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα  














Οικονομικός Συναγερμός IDS ιδανικός για Κατάστημα 50 m2 . Το σέτ αποτελείται απο Πίνακα IDS 805, 8 ζωνών. Πληκτρολόγιο LED 8 ζωνών, 1 Αυτόνομη Εξωτερική Σειρήνα 120dB με 2 led υψηλής φωτεινότητας, 1 Εσωτερική Σειρήνα PS-652 90dB, 2  Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες, 2 Ανιχνευτές Κίνησης κουρτίνας PATROL 701.  Ιδανική λύση για χώρους καταστημάτων και γραφείων.
Αναλυτικα  











  Συναγερμός Σπιτιού IDS έως 80τμ. Τιμή 330 ευρώ.


Οικονομικός Συναγερμός για το σπίτι σε προσιτή τιμή. 

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία 50-80 m2, για Γραφείο, και για Εξοχική Κατοικία. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα  








Συναγερμός Σπιτιού IDS έως 120τμ. Τιμή 350 ευρώ.



Οικονομικός Συναγερμός για το σπίτι σε προσιτή τιμή.  

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία 80-120 m2, για Γραφείο, και για Εξοχική Κατοικία. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα  








Συναγερμός Καταστημάτων IDS έως 70τμ. Τιμή 370 ευρώ.

Οικονομικός Συναγερμός για Κατάστημα και Γραφείο σε προσιτή τιμή.
Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατάστημα και Γραφείο 70 m2. Το σέτ αποτελείται απο...
Αναλυτικα  









http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids.html#.VXVXA1JGRyx

Οικονομικός Συναγερμός  κατοικίας και εξοχικού σε προσιτή τιμή και Δωρεάν Τοποθέτηση. Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία  80-150 m2. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids.html#.VPn9j45GRvk












Οικονομικός Συναγερμός  Καταστήματος σε προσιτή τιμή και Δωρεάν Τοποθέτηση. Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατάστημα  εως 80 m2. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικαhttp://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VLqae6OPaWg







Συναγερμός Καταστημάτων IDS έως 140τμ. Τιμή 470 ευρώ.

Οικονομικός Συναγερμός για Κατάστημα και Γραφείο σε προσιτή τιμή.
Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατάστημα και Γραφείο 140 m2. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα  








Συναγερμός Σπιτιού IDS έως 70 - 110τμ. Τιμή 500 ευρώ.


Οικονομικός Συναγερμός για το σπίτι σε προσιτή τιμή.  

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία 70-110 m2,  και για Εξοχικά. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα
  







Περιμετρικός Συναγερμός Σπιτιού IDS. Τιμή 570 ευρώ.



Περιμετρικός Συναγερμός για το σπίτι σε προσιτή τιμή.  
Περιμετρικός Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία 50-80 m2,  και για Εξοχικά. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα  







Περιμετρικός Συναγερμός Σπιτιού IDS. Τιμή 460 ευρώ.



Περιμετρικός Συναγερμός για το σπίτι σε προσιτή τιμή.  
Περιμετρικός Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία,  και για Εξοχικά. Το σέτ αποτελείται απο... Αναλυτικα   








Προσφορά Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS










Ολες οι επιλογές των Προσφορών IDS έγιναν με γνώμωνα τη χαμηλή τιμή αλλά και την αξιοπιστία των συσκευών που απαρτίζουν τα συστήματα συναγερμού. Καλό ειναι να γνωρίζουμε οτι η επιλογή των συσκευών καθώς η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Ασφαλείας.

Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας. 

Ολες οι συσκευές καλύπτονται απο 5ετή εγγύηση και στην τοποθέτηση των συστημάτων συναγερμού απο τους τεχνικούς μας, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση τοποθέτησης σωστής λειτουργίας.


Αξιοπιστία  //  Ποιότητα  //  Καινοτομία


http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VV7EQlJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.VV7DFVJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-2.html#.VV7EDFJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-5.html#.VV7DwlJGRyw 

 Προσφορά  Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS




http://synagermoigsm.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html#.VXfcUVJGRyw



συναγερμοί σπιτιών τιμές, Συναγερμοί IDS τιμές, Συναγερμοί σπιτιού, Συναγερμοί καταστηματων, Συναγερμοί γραφειων, Συναγερμοί επιχειρήσεων, synagermos spitiou, Συναγερμοι σπιτιων σε οικονομικές τιμές, προσφορές συναγερμοί κατοικιών, Συστηματα συναγερμου, συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου, συναγερμος κατοικιων, Προσφορές Συναγερμών για Σπίτια και Επιχειρήσεις, Περιμετρικός Συναγερμός, Περιμετρικοι Συναγερμοι, Ασύρματοι και ενσύρματοι συναγερμοί, Συστηματα συναγερμου συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου κατοικιων, Περιμετρικός Συναγερμός σπιτιού, Περιμετρικοι Συναγερμοι σπιτιων, Συστήματα συναγερμού για το σπίτι Ειδικές προσφορές,Πιστοποιημένα συστήματα συναγερμού κτιρίων, home alarm, synagermoi, systimata asfaleias,Πλήρες πακέτο IDS, asyrmatoi synagermoi, synagermoi spitiou, synagermos, asyrmatos synagermos, asyrmatoi synagermoi spitiou, Συναγερμοί σπιτιών, Βρες τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Συναγερμοί σπιτιού.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ IDS

  • Cougar

    Οικονομικός Συναγερμός εως 60m2

  • Lions

    Οικονομικός Συναγερμός εως 80m2

  • Snowalker

    Περιμετρικός Συναγερμός Κατοικίας

  • Howling

    Ολοκληρωμένος Συναγερμός Κατοικίας iDS

  • Sunbathing

    Συναγερμός Κατοικίας εως 110m2





.
.
.
Αξιοπιστία Συναγερμού

Η διορατική μελέτη και η σωστή εγκατάσταση, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος Συναγερμού.
Bookmark and Share

Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.